nëmaternitet Tag

Dita e madhe po afron dhe ju duhet të bëni të gjitha përgatitjet e nevojshme për të pritur ardhjen e bebit. Të qenurit gati për maternitet, me të gjitha gjërat që duhen për vete dhe për bebin, do të të ndihmojë të qëndrosh e qetë. Në të do të marrësh të gjitha gjërat e nevojshme si këmishë nate, bluza të gjera, peshqirë, kapse flokesh, çantën tënde të tualetit, kremrat, peceta higjenike, të brendëshmet,sytjena për ushqyerjen me gji, si dhe më kryesoret, rrobat e bebit të cilat duhet të jenë të rehatshme dhe...