notinështatzëni Tag

Mbajtja e një rutinë të rregullt ushtrimesh gjatë shtatzënisë ju ndihmon të jeni të shëndetshme dhe të ndjeheni mirë. Ushtrimet e gjimnastikës mund të përmirësojnë qëndrimin, dhimbjet e shpinës, parandalojnë diabetin gjatë shtatzënisë, ulin stresin dhe lodhjen. Nëse keni probleme shëndetsore si astma, sëmundje të zemrës ose...

Noti është aktiviteti më perfekt që mund të zhvillojë shtatzëna dhe pishinat janë një vend i sigurt për këtë. Nivelet e klorit në pishina janë të tilla që të eliminojnë bakteret e dëmshme për njeriun. Në dozat që përdoret në këtë rast, klori nuk shfaq rrezik...