nuhatjanështatzëni Tag

Shumë gra shtatzëna vërejnë ndryshime në sensin e nuhatjes gjatë tremujorit të parë. Nuhatja e shtuar mund të nxisë të përzierat në mëngjes. Rritja e ndjeshmërisë ndaj aromave mund të shkaktohet nga ndryshimet hormonale dhe në veçanti prej rritjes së përqëndrimit të estrogjenit. Disa mënyra për të...

Gruaja shtatzënë ka një nuhatje mjaft të mprehtë. Arsyeja? Gjatë evolucionit është zhvilluar kjo shqisë në mënyrë që të ndihmojë nënën të qëndrojë larg ushqimeve të dëmshme, të prishura apo helmuese të cilat zakonisht kanë dhe aromën e tyre karakteristike. Kështu të voglit në rritje brenda...