omega3 Tag

1- Qëndro e hidratuar.⠀ Uji mbush çdo qelizë të trupit tonë. Nëse nuk pini ujë mjaftueshëm qelizat do të dehidratohen duke formuar strijat.⠀ ⠀ 2-Vaji i peshkut.⠀ Omega 3 i ndodhur në vajin e peshkut ndihmon në rigjenerimin e lëkures suaj. Ai mban qelizat ehidratuara dhe ndihmon në largimin e toksinave të tepërta.⠀ ⠀ 3-Shmang ujin shumë të nxehtë.⠀ ⠀ Uji i...