ovodonacion Tag

Ovodonacioni është një trajtim i riprodhimit të asistuar ku vezët e marra nga dhuruesja injektohen me spermatozoidët e partnerit të gruas që nuk arrin të krijojë vezë për shkaqet e mëposhtme: -Ka probleme ovariale -Ka humbje të cilësisë ovulare -Ka kryer disa cikle të FIV por vezët e...

Ekzistojnë kritere të caktuara, të cilat  aplikohen përpara se një grua të konsiderohet për dhurimin e vezëve. Gruaja që dhuron vezë normalisht duhet: -Të  ketë një moshë më pak se 35 vjeç -Të mos ketë probleme shëndetsore, fizike apo psikologjike -Të mos ketë sëmundje gjenetike ose infeksione që...

Dhurimi i vezëve është një program gjatë së cilit një grua i dhuron vezët e saj një gruaje tjetër, e cila përballet me një diagnozë të infertilitetit dhe ëndërron të ketë fëmijën e saj. Fertilizimi In Vitro duke përdorur vezët e donatorëve është një nga metodat...