ovulimi Tag

Këto janë 6 shenjat kryesore të cilat tregojnë se ju jeni duke ovuluar dhe kjo është periudha me e përshtatshme për të mbetur shtatzënë: 1- Temperatura bazale e trupit tuaj bie dhe më pas rritet sërish. 2- Mukusi i qafës së mitrës bëhet më i qartë dhe...

Temperatura dhe ethet gjatë shtatzënisë nuk janë normale. Shaktari i këtyre simptomave mund të jetë bakterial ose virusal. Pasi përcaktohet patogjeni pas kryerjes së analizave në gjak bëhet edhe trajtimi përkatës. Antibiotiku përdoret në rastet e një infeksioni bakterial. Kujdes, gratë shtatzëna nuk duhet të marrin...