qelizatriprodhuese Tag

Teknika e FIV-ET është përdorur për herë të parë në  Angli në vitin 1978 si një mundësi për të zgjidhur problemin e inferilitetit me origjine tubare. Gjatë FIV-ET veza merret jashtë trupit të gruas nëpërmjet aspirimit dhe bashkohet me spermatozoidët e bashkëshortit në kushte laboratorike dhe...