shëndetiishtatzënës Tag

Dhimbjet e kurrizit në shtatzëni shkaktohen nga: Veprmimi i hormoneve. Këto hormone bëjnë që  artikulacionet dhe ligamentet të zbuten, duke i bërë indet më elastikë, në mënyrë që të kalojë fetusi në kanalin e lindjes. Rritja e mitrës. Rritja e mitrës detyron shtyllën kurrizore të marrë...

Në qoftë se një çift është duke planifikuar një shtatzëni dhe partneri mashkull është duhanpirës është mirë të ketë parasysh disa fakte: Përveç nikotinës që është në vetvete toksike për spermën, cigaret përmbajnë dhe metale mjaft toksike si Kadmium dhe Plumb.