shërbimeobstetrike Tag

Preeklampsia është një sëmundje që shfaqet gjatë shtatzënisë dhe ka simptomat e mëposhtme: - Rritje të presionit të gjakut - Eliminim të proteinave në urinë - Fryrje të lokalizuara në kavilje dhe në gishtat e duarve - Dhimbje koke -Të përzjera -Të vjella - Çrregullime të pamjes - Dhimbje barku - Shtim në peshë Kjo...

Gjatë shtatzënisë ndodhin ndryshime fizike dhe psikologjike, që lidhen me gjëndjen e re të organizmit, me stresin, përgjegjësinë dhe ankthin për beben që do të lindë. Ekipi i klinikës tonë do t’ju sqarojë me kompetencë për çdo pyetje apo paqartësi që keni dhe do t’ju ofrojë...