vizitë Tag

Ovodonacioni është një trajtim i riprodhimit të asistuar ku vezët e marra nga dhuruesja injektohen me spermatozoidët e partnerit të gruas që nuk arrin të krijojë vezë për shkaqet e mëposhtme: -Ka probleme ovariale -Ka humbje të cilësisë ovulare -Ka kryer disa cikle të FIV por vezët e...

Vizita gjinekologjike rekomandohet të kryhet çdo vit dhe sa herë që gruaja shfaq shqetësime apo simptoma si dhimbje pelvike, vaginale ose gjakderdhje jo normale nga uterusi. Disa nga gjendjet që mund ti trajtojë gjinekologu janë: -Çështjet e lidhura me shtatzëninë, fertilitetin, menstruacionet dhe menopauzën -Planifikimi familjar, metodat kontraceptive...

Dhurimi i vezëve është një program gjatë së cilit një grua i dhuron vezët e saj një gruaje tjetër, e cila përballet me një diagnozë të infertilitetit dhe ëndërron të ketë fëmijën e saj. Fertilizimi In Vitro duke përdorur vezët e donatorëve është një nga metodat...