Të përzierat e mëngjesit!

Të përzierat e mëngjesit!

Si të minimizojmë të përzierat e mëngjesit!

Edhe pse sjanë aspak të këndshme, kryesisht javët e para të shtatzënisë mundet të shoqërohen me të përziera.

Ja disa sugjerime si të lehtësoni periudhën e të përzierave të mëngjesit.
•Konsumoni porcione të vogla ushqimi por në cikle të shpeshta
•Merrni sa më shumë ushqime të pasura me proteina dhe vitaminën B6
•Tentoni të konsumoni ushqimin e ftohtë
•Pini ujë në sasi të vogla.
•Përdorni limon me ujë të gazuar ose nuhateni
•Përdoni çaj me xhinxher.