Të qeta gjatë shtatzënisë

Të qeta gjatë shtatzënisë

Sa më e çlodhur të jetë nëna e ardhshme, aq më shumë do ta shijojë shtatzëninë e saj. Nëse është e qetë dhe e kënaqur, do t’ia transmetojë këtë ndjenjë edhe fëmijës së saj. Duke kontrolluar tensionin dhe stresin, gruaja ndihet më e fortë dhe arrin të pushojë më mirë.