Teknikat e fertilizimit in vitro me dhurues sperme

Teknikat e fertilizimit in vitro me dhurues sperme

Në çiftet të cilat vuajnë nga infertiliteti mashkullor mund të vijë në ndihmë teknika e fertilizimit in vitro me dhurues sperme.

Përveç rasteve kur brenda një çifti partneri mashkull nuk prodhon spermatozoidë, kjo teknikë përzgjidhet gjithashtu edhe nga gratë të cilat dëshirojnë një shtatzëni edhe pse nuk kanë një partner.

Për më tepër informacione mbi teknikën e fertilizimit in vitro me dhurues sperme, ju mund të kontaktoni në numrat tel. +355 4 222 36 32 dhe cel. +355 67 27 33 333.