Transferimi i embrioneve

Transferimi i embrioneve

Transferimi i embrioneve të ngrira në teknikat e fertilizimit in vitro nënkupton transferimin e embrioneve të cilat janë ruajtur nga një cikël i mëparshëm në azot të lëngët.

Janë dy arsyet përse përdoren këto embrione:

-Cikli i mëparshëm i FIV nuk ka sjellë një shtatzëni të dëshiruar
-Gjatë ciklit FIV të mëparshëm nuk është kryer transferta e embrioneve për arsye mjekësore
-Dëshira për të rritur familjen duke sjellë në jetë edhe një fëmijë tjetër

Në rast se keni probleme infertiliteti në çift, ju mund të kontaktoni në numrat:

tel. +355 4 222 36 32
cel. +355 67 27 33 333

Për të rezervuar një orar dhe për të ndjekur hap pas hapi problematikat tuaja