Tre kategoritë e vonesave të ciklit menstrual

Tre kategoritë e vonesave të ciklit menstrual

Tre kategoritë e vonesave të ciklit menstrual

Çrregullimi i ciklit mestrual dhe vonesa e periodave mundet të shkaktohet nga arsye:

-Fiziologjike, si për shembull stresi, ndryshimet e mëdha në peshë apo gjidhënia.
-Mjekësore, siç është marrja e medikamenteve, konsumimi i kontraceptivëve hormonal, përdorimi i antihistaminave apo antidepresantëve.
-Patologjike, në rastet e ovareve policistike, çrregullimeve uterine apo të sistemit endokrin.

Për më tepër informacione ju mund të kontaktoni në numrat tel. +355 4 222 36 32 dhe cel. +355 67 27 33 333 për të rezervuar një orar dhe për të takuar mjekun specialist.