Trikomoniaza

Trikomoniaza

Trikomoniaza është një nga sëmundjet më të përhapura seksualisht të transmetueshme (SST).
Simptomat shfaqen brenda 5 deri në 28 ditëve edhe pse në shumicën e rasteve është asimptomatike .

Trikomonas mund të shkaktojë vaginit tek gratë dhe manifestohet me:
-Parehati gjatë aktit seksual
-Sekrecione vaginale në ngjyrë të verdhë-jeshile ose gri -Aromë vaginale jo të këndshme
-Djegie gjatë urinimit
-Djegie, kruajtje dhe dhimbje të vulvës edhe vaginës.

Ju mund të kontaktoni në numrat tanë nëse ndjeni ndonjë nga këto simptoma për të kryer kontrollet e nevojshme.
tel. +355 4 222 36 32 dhe cel. +355 67 27 33 333