Trupi I shtatzënës

Trupi I shtatzënës

Trupi juaj ndryshon aq shpejt gjatë shtatzënisë sa mund të jetë e vështirë të ndash nëse po përjetoni dhimbje apo një simptomë “normale“ e shtatzënisë.

Ndonjëherë do ju duhet t՚ju besoni instikteve për të mos u alarmuar dhe për të mos vrapuar direkt tek doktori.

Disa prej  shumë shqetësimeve të një shtatzëne janë:

-Nuk ndjen lëvizjet e bebit

-Gjakderdhje vaginale

-Sekrecione vaginale

-Probleme  në urinim

-Ethe ose të dridhura

-Të vjella

-Probleme me shikimin

-Dhimbje koke

-Enjtje ose fryrje të fytyrës dhe ekstremiteteve

-Shtim i shpejtë në peshë etj

# # # # # # # #