Vështirësi në tretje gjatë shtatzënisë

Vështirësi në tretje gjatë shtatzënisë

Nivelet e larta të progresteronit, gjatë shtatzënisë, ngadalësojnë funksionin tretës dhe për këtë arsye ushqimi rri  më gjatë në stomak. është më mirë nëse do të hani pak  dhe shpesh, pasi ushqimet në sasi të mëdha  do ta ngarkonin stomakun  dhe do të përkeqësonin tretjet dhe djegjet.