Vizita kundrejt fertilitetit

Vizita kundrejt fertilitetit

Një vizitë në kuadër të fertilitetit mund të jetë një pikënisje e rëndësishme për rrugëtimin e një shtatzënie.

Me anë të disa analizave rutinë dhe një konsulte me specialistët tanë të fertilitetit, ju mund të kuptoni më tepër për mundësitë që keni si çift për të patur një shtatzëni dhe për të sjellë në jetë pasardhës të shëndetshëm.

Përveç se në rastet kur ju keni disa kohë që përpiqeni të mbeteni shtatzënë, vizita gjinekologjike me qëllim planifikimin e një shtatzënie këshillohet të kryhet edhe nga çiftet të cilat kanë dëshirë të informohen fillimisht për gjendjen e tyre shëndetsorë dhe planifikimin familjar.

Për më tepër informacione, ju mund të kontaktoni në numrat:
tel. +355 4 222 36 32 cel. +355 67 27 33 333
Për të rezervuar një orar dhe për të ndjekur hap pas hapi problematikat tuaja.