Zëri gjatë shtatzënisë

Zëri gjatë shtatzënisë

Bashkimi i të gjitha hormoneve në trupin e një shtatzëne, sjell ndryshime jo vetëm në fizikun e saj.

Ajo çka mund të ndryshojë tjetër është zëri i nënës.

Rritja e hormoneve të estrogjenit dhe progesteronit, mund të shkaktojë ënjtje të kordave vokale, që do të thotë se disa nota më të larta humbin dhe ato më të ulta mund të shfaqen.