Disa praktika për zhvillimin e bebit

Disa praktika për zhvillimin e bebit

Kohët ndryshojnë por këto këshilla do të mbeten gjithmonë pjesë e kujdesit prindëror.

Masazhi: Masazhi dhe prekja me dashuri kanë efekte të jashtëzakonshme pozitive në trurin dhe trupin e bebit, si dhe janë thelbësore për zhvillimin e shëndetshëm emocional.

Ushtrime për fëmijë: Fantastike për lidhjen e pjesëve të trurit që ndihmojnë me të menduarit, të kuptuarit, të mësuarit dhe të kujtuarit.

Aktivitetet e ekuilibrit të foshnjave: Foshnjat të cilëve u është dhënë stimulim i rregullt i ekuilibrit në muajt e parë të jetës, shfaqin përmirësim të koordinimit, qëndrimit, ekuilibrit, kontrollit të lëvizjes dhe aftësisë për të mësuar shpejt dhe me efikasitet aktivitete të reja.